tiistai 13. toukokuuta 2014

Kaksiteräinen haulikko ja muita kertomuksia...

Every cloud has a silver lining. Niin, tai sitten voitas myös kääntää tämä niin, että kaikella kivalla on myös se paskempi puoli. Että onhan se Annapurna hieno ja sillei, mutta ah, kun palaa arkeen, niin muistaa taas, että missäs sitä oltiinkaan. Tervetuloa kuvamatkalle elämääni Kathmandussa.


Paluu arkeen. Myrkytys. Ilman muita suojavarusteita. Luteiden häätö itse, koska vuokraisäntä ei "usko luteisiin" niin hän ei myöskään mitään asialle tee.


"Mitä sullon noissa pusseissa?" No vaatteet, jotka keitin, tietenkin. Urpo. Mitäpä muutakaan.


Toiset vetää laajakirjoista antibioottia ja toiset vetää antibioottien koko kirjon. Kuulun jälkimmäisiin. Huono tuuri on toinen nimeni ja kampylobakteerit ystäviäni.


Jätehuolto à la Nepál.


Eläin à la Nepál. Tästä aiheesta saatte kuulla lisää.


Yli puolet maailman asukkaista on miehiä. Syy siihen monissa paikoissa mm. tyttösikiöiden abortointi. Nepalissa arvioidaan abortoitavan vuosittain 50000 tyttösikiötä, vaikka se on virallisesti kiellettyä. Ne "onnekkaat" tytöt, joita ei abortoida, pääsevät tekemään töitä aamusta iltaan, jotta nämä sankarit kaiffareineen voisivat istua, seistä, juoda teetä, pelata korttia yms. kaiket päivät...


...tai juoda chhaangia tai rakshia ja päätyä tähän kuntoon. Kuva otettu ennen puolta päivää.

Jos olet Nepalissa käymässä turistina, niin ehkä vältyt osalta tästä. EHKÄ. Jos kuitenkin jostain syystä olet päätynyt tekemään töitä, niin tämän kaiken lisäksi saat kokea "työskentelyn" riemun. Toivottavasti sarkasmini on käsinkosketeltavaa. Että ei muuta kuin Big Daddyn sanoin: "Hei hulinaa ja mummon päätä seinään!"

Suvituuli

1 kommentti:

  1. Onneksi kaiken ikavankin keskella on Big Daddy ja Big Daddyn sanonnat. #unskiquotes

    Tsemppia sinne ja potkase seuraava rapajuoppo ylos ja komenna toihin. Mokomat turhakkeet.

    VastaaPoista